ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Η Multiclean – Μελισσάρης με 40 χρόνια και πλέον εμπειρίας της στον καθαρισμό των χαλιών προσφέρει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης

1. Υγρός Καθαρισμός

Για τα χαλιά που επιδέχονται υγρό καθαρισμό.

Κάθε χαλί πλένεται μεμονωμένα με οικολογικά καθαριστικά, σεβόμενοι το περιβάλλον, όπου με απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία επιτυγχάνεται βαθύς αντιμικροβιακός καθαρισμός χωρίς να φθείρονται οι ίνες του.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν έγκριση από τον διεθνή οργανισμό για την ασφάλεια του μαλλιού WOOL SAFE, και το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς.

 

 

 

2. Ξηρός Καθαρισμός

Για τα ευαίσθητα χειροποίητα και μεταξωτά χαλιά που έχουν βαφεί με ασταθείς φυσικές χρωστικές,

εφαρμόζουμε ειδική διαδικασία ξηρού καθαρισμού (DRY CLEANING) και χρήση απορρυπαντικού με στερεά σύνθεση.
Δεν χρησιμοποιούνται απορρυπαντικά που έχουν στη σύνθεσή τους πετροχημικά παράγωγα ή τοξικά συστατικά.

Τα υλικά καθαρισμού και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ασφαλής για την υγεία, και δεν δημιουργούν προβλήματα σε ΒΡΕΦΗ και άτομα με χρόνια αναπνευστικά ή δερματικά προβλήματα!

Είμαστε πιστοποιημένοι τεχνικοί κατά TUV AUSTRIA καθώς και του διεθνή οργανισμού για την ασφάλεια του μαλλιού WOOL SAFE.

3. Βιοκαθαρισμός

 


βιοκαθαρισμος χαλιου βιοκαθαρισμος χαλιου βιοκαθαρισμος χαλιου βιοκαθαρισμος χαλιου

 

Ο εξειδικευμένος βιοκαθαρισμός MultibioClean

και η συντήρηση μοκετών και χαλιών με αναζωογόνηση και απορρύπανση χρησιμοποιείται για να απομακρύνουμε «μικροβιακά φορτία», όπως αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων, βακτηρίδια, μύκητες, τρίχες, περιττό χνούδι, κοπτική άμμο, χωρίς την χρήση χημικών με το μισό κόστος.

4. Αδιαβροχοποίηση

Η αδιαβροχοποίηση είναι μια τεχνική που πραγματικά ΜΠΟΡΕΙ να σας δώσει ουσιαστική λύση στην καθαριότητα του χαλιού σας.
Η διάφανη επίστρωση που δημιουργεί χαρίζει χρονική παράταση στην ζωντάνια των χρωμάτων του χαλιού σας, εμποδίζει την δημιουργία μούχλας, μικροβίων, σκόρου και παρέχει ασπίδα προστασίας από τους καθημερινούς λεκέδες. Ακόμη είναι απολύτως ασφαλή για τα κατοικίδια και τα μικρά παιδιά καθώς δεν επηρεάζει στην επαφή του με το δέρμα.
Επειδή η σύνθεση του υλικού που χρησιμοποιούμε είναι οικολογική συνίσταται η επανάληψη κάθε χρόνο.

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ:
Καινούρια χαλιά ή χαλιά με ελαφριά χρήση
και μη ΟΡΑΤΟΥΣ λεκέδες με το ΜΙΣΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ
Αόρατη Τριπλή Προστασία από:
Λ Ε Κ Ε Δ Ε Σ, Μ Υ Κ Η Τ Ε Σ, Ξ Ε Θ Ω Ρ Ι Α Σ Μ Α
Η επαναστατική μέθοδος STAIN PROOF δίνει τη λύση στους καθημερινούς λεκέδες.

5. Συσκευασία

Μετά το πέρας της διαδικασίας καθαρισμού των χαλιών γίνεται ο τελικός ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ και η ασφαλής ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.
Σε αυτό το στάδιο σκουπίζουμε και φινίρουμε το χαλί ενώ ταυτόχρονα γίνεται και η ηλεκτρονική μέτρηση των διαστάσεων του (χωρίς να επεμβαίνει ανθρώπινος παράγοντας) και τέλος αφού γίνει η αυτόματη μέτρηση της υγρασίας του χαλιού, συσκευάζονται στις ειδικά διαμορφωμένες διάτρητες θήκες που αφήνουν το χαλί να αναπνέει.

6. Φύλαξη

Η φύλαξη των χαλιών γίνεται σε χώρους όπου τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας καθώς το εργοστάσιό μας διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, 24ωρη παρουσία φύλακα, σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης. Ενώ ταυτόχρονα τα χαλιά είναι ασφαλισμένα για κλοπή, φωτιά και πλημμύρα σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία.

Για τα πολύ ευαίσθητα και μαλακά χειροποίητα χαλιά τοποθετείται πριν την συσκευασία ειδικός χαρτοσωλήνας (ΜΑΔΡΕ) έτσι ώστε καθ΄όλη την διάρκεια της φύλαξης του να παραμένει ¨ατσαλάκωτο¨

ΠΑΡΑΛΑΒΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ


 

(Η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και προσφέρεται τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail)

Παραλαβή:
Η Multiclean – Μελισσάρης παραλαμβάνει από τον χώρο σας τα χαλιά σας, τοποθετώντας τους επάνω ειδικό κωδικό με Bar code περιγραφής των στοιχείων σας το οποίο είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο που δεν βλάπτει, φθείρει ή βάφει το χαλί σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό τα μεταφέρει με ασφάλεια στο εργοστάσιό μας όπου γίνεται η ειδική επεξεργασία για την υπηρεσία που έχετε επιλέξει.
Σημασία έχει να επισημανθεί πως η Multiclean – Μελισσάρης χρησιμοποιεί ειδικές συσκευασίες μεταφοράς για χαλιά με ειδικούς λεκέδες και ζωύφια για αποφυγή μετάδοσής τους προς τα άλλα χαλιά!

Αποστολή:
Η Multiclean – Μελισσάρης με ιδιόκτητα αυτοκίνητα και το εξειδικευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει να φέρει στον χώρο σας τα χαλιά σας, με ασφάλεια και συνέπεια.

Η Αποστολή και η Παράδοση γίνεται με κλειστού τύπου φορτηγά που διαθέτουν συστήματα πλοήγησης και με τη χρήση εξελιγμένων ηλεκτρονικών προγραμμάτων έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε ΑΚΡΙΒΗ 2ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ.

Έτσι σας απαλλάσσουμε από χρονοβόρες αναμονές!